Enjoy Bonusguiden

Postet av Romsås IL - Fotball den 14. Nov 2017

Romsås fotball selger Enjoy bonusguiden! 

Støtt klubben, kjøp en bounusguide og få samtidig rabatter i en rekke butikker og spisesteder! Guiden kan kjøpes av medlemmene eller ved å kontakte Øystein, oystein(at)romsas-il.no direkte. Guiden koster kr 275,- og denne summen er spart in før du vet ordet av det!


Hva er Enjoy Bonusguiden? 

Enjoy er et fordelskort som gir høye rabatter hos kjente aktører innen shopping, spisesteder, aktiviteter m.m. – altså i butikker våre medlemmer bruker til vanlig. Rabatten trekkes direkte når du viser frem kortet ved betaling. Du trenger altså ikke å tenke på oppsparte poeng eller vente på bonus. Kortet er tjent inn etter 1-2 gangers bruk, og med en gyldighetsperiode frem til 1. oktober neste år har du god tid til å benytte deg av alle fordelene

Hva sparer jeg med Enjoy? 

Hvor mye du sparer avhenger av hvor ofte du bruker kortet og hvor mye du handler for hver gang. Her er noen eksempler på hva du kan spare:


Hvordan benytter jeg meg av rabattene?

Alt du trenger å gjøre er å vise frem Enjoy-kortet til betjeningen før du betaler. Rabatten trekkes direkte i kassen.




Styremøte

Postet av Romsås IL - Fotball den 9. Nov 2017


Vi minner om neste styremøte  Mandag 13. november kl 18.00

Åpen halvtime kl 18.30 for de som har noe de vil ta opp med styret.

Vel møtt!



Takk for samarbeidet, Shahbaz!

Postet av Romsås IL - Fotball den 3. Nov 2017

Shahbaz Ahmad har hatt hovedansvaret for A-laget de siste 3 sesongene. Det har vært 3 år med opp og nedturer, der fjorårets 3. plass var kronen på verket og en meget sterk prestasjon! Årets sesong startet like godt men siste del av sesongen har vært preget av at spillere har forsvunnet og at vi har en liten stall. Vi vet fortsatt i skrivende stund ikke om vi rykker ned eller blir i 4. divisjon neste år. 

Det er ikke enkelt å drive ett a-lag med sterkt begrensede ressurser, samtidig som spillere forsvinner til mer lukrative avtaler i andre klubber. Til tross for dette har Shahbaz fått mye ut av gruppa og det skal han ha stor respekt for!

Gruppa har hatt en oppsummering av sesongen sammen med Shahbaz og etter en totalvurdering sett over alle 3 sesongene, har vi valgt å ikke forlenge samarbeidet denne gang.   

Vel vitende om at det fort skapes rykter rundt ett trenerskifte, vil vi presisere at Shahbaz var på utgående kontrakt og at det på ingen måte foreligger noe dramatikk bak avgjørelsen. Vi håper vi skilles på gode termer. Vi håper faktisk å se Shahbaz i ett mulig 7'er lag til neste år!

Takk for samarbeidet for denne gang, Shahbaz!