Fair play-møtet

Postet av Romsås IL - Fotball den 28. Apr 2016

Informasjonsbrevet for barnefotballenMobiltilpasset visning/åpne nettleser

«Rundt 170 000 unge fotballspillere – og deres trenere, lagledere og foreldre – er klare for sesongen 2016. En god ramme for kampene er viktig, så her får du en oversikt over regler og retningslinjer. Gjør deg kjent med dem, og bidra til at fotballkampen blir en positiv opplevelse for alle!»


Fair play-møtet – gir oss en skikkelig fotballfest!

I en fotballkamp skal glede, mestring, jevnbyrdighet og god oppførsel dominere. Trenerne er de viktigste rollemodellene for god eller dårlig oppførsel på og rundt banen. Derfor er et Fair play-møte i forkant av kampstart i barne- og ungdomsfotballen innført. Fair play-møtet vil være en god inngang til kampen og skape et godt klima. I barnefotballen tar hjemmelagets trener initiativ til et Fair play-møte mellom trenerne og dommeren før kampen. Fair play-møtet skal både skape en felles forståelse og være forpliktende.


Lær mer om Fair play-møtet


Spilleregler og retningslinjer for spill i barnefotballen

Spillereglene støtter oppunder god ferdighetsutvikling. Regelverket og retningslinjene i barnefotballen er tydelige. Men forståelsen og fortolkningen fra benk til benk kan være ulik. Kjenner du til spillereglene i barnefotballen? Er du klar over hva spillereglene sier om:

  • Spillform i forhold til aldersklasser
  • Pressfri sone
  • Ekstra spiller
  • Målspark og frigjøring av ball etter redning
  • Tilbakespill
  • Dommeren som veileder ved gjentatte overtredelser


Er du interessert i nyttige tips og retningslinjer knyttet til barnefotball kan du finne det på siden rettet mot verdier og virkemidler.

For Informasjon og nyheter om barne- og ungdomsfotball lik oss på Facebook


fotball.no NFF Barne- og ungdomsfotball


Copyright © 2016 Norges Fotballforbund, Alle rettigheter.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc