Imorgen klokken 20.15, entrer Romsås og Sagene Bjøråsen kunstgress til den 7 seriekampen.

Det er meldt knallvær og kiosken er åpen. Alt er lagt opp til en fantastisk kamp, MEN det er viktig at vi får støtte fra dere. Håper så mange som mulig kommer og støtter oss.

Ullern 2 vs Romsås

Postet av A-laget (MSA) den 8. Mai 2016

Etter en tung tap mot Oldenborg for tolv dager siden der mye ikke fungerte for oss og vi til slutt tapte 1-3 på hjemmebane var det tid for å møte en god motstander i Ullern 2 på bortebane. Før kampen mot oss så hadde Ullern 2 ikke tapt et eneste seriekamp og vi visste at det vil bli en tøff bortekamp men vi hadde lagt oss et mål om å endre på statistikken til Ullern 2 før vi reiste hjem den kvelden.

Når dommeren blåser 1. omgang i gang, bruker begge lag god tid på å lære hverandre å kjenne før den første sjansen skapes av oss etter 21 minutters spill. Vi får en corner som Kenneth slår inn perfekt på femmeteren. Mens alle er opptatt av å duellerer mot sin mann i feltet, flyr Yambo høyeste av dem alle og nikker ballen hardt over hodet på keeperen til Ullern. Nydelig hodestøt og vi går i 0-1 ledelse mot Ullern. Både Ullern og Romsås kommer til et par gode scoringsmuligheter før pause men ettersom ingen av lagene klarer å sette sjansene sine, går lagene til pause med den ene scoringen til Yambo.

Vi gjennomfører en bunnsolid 1. omgang hvor vi lå kompakt og slapp ikke Ullern til særlig mange sjanser. Alle mann jobbet knallhardt for hverandre og med Kroppspråket til gutta på banen var tydelig at vi ikke skulle forlate Ullern kunstgress uten å pynte tabellen med 3 poeng til Romsås.

I 2. omgang skulle vi få oppleve hele 6 scoringer. Men den store forskjellen mellom lagene skulle vise seg å være Kenneth. Etter å ha jaget bokstaveligtalt på alle oppspill og motstanderen, så skulle endelig Kenneth bli belønnet med scoring. Ikke ett eller to men hele 3 scoringer. Alle 3 scoringene kom etter ganske indentiske situasjoner der Kenneth presser forsvarsspillerne til Ullern såpass aggressivt at de rotet bort ballen bakover ved å prøve å trille imellom seg og keeperen, og ved tre anledninger klarte en aggressiv og våken Kenneth å snappet opp ballen og satt ballen enkelt i mål, enten alene mot keeperen eller helt alene mot mål. Fra 0-1 ble gikk vi opp til 0-2 tidlig i andre omgang, så ble det 1-2, 1-3, 2-3, 2-4 og til slutt vinner vi kampen 3-4 etter 90 minutters spill. Vi slapp Ullern aldri inn i matchen og de ble hele tiden jagende etter med scoring. Alle gutta jobbet eksemplarisk, og selv med 3 mål i mot på dødballer så hadde vi full kontroll på kampen og vant kampen full fortjent.

(Korrigering; ved vårt første scoring så er det en lang og fin innkast av Richard)

KAMPFAKTA:
Ullern 2 – Romsås, Ullern kunstgress
Sluttresultat: 3-4
Pauseresultat: 0-1
Antall tilskuere: ca. 30

Spillermål for Romsås: Yambo (1) 21 min, Kenneth (3) 56 min, 68 min og 74 min.

Angrep: Osei, Kenneth, Yasir
Innbytter: Milyon (inn for Yasir), Alex (inn for Richard), Alpay (inn for Dung), Mutu (inn for Osei), Bright

På det meste har vi hatt ca. 200 tilskuere på hjemmekampen vår (sesongåpningen mot Fortuna), så vi håper at samtlige sprer ordet videre til sine kjente og kjære slik at vi får minimum 300(+) tilskuere allerede neste kamp som er førstkommende tirsdag kl. 20:15, hjemme mot Sagene. VELKOMMEN!

Romsås vs Oldenborg

Postet av A-laget (MSA) den 25. Apr 2016

Bjøråsen kunstgress kl. 20:15

Tirsdag braker det løs igjen. Romsås skal møte Oldenborg. Det er en kamp som vi trenger å vinne, for å henge med i toppen. Med støtte fra dere vil dette bli enklere. Håper alle som kan,møter opp og støtter gutta!

KIOSKEN VIL VÆRE I DRIFT IMORGEN

Teisen vs Romsås

Postet av A-laget (MSA) den 24. Apr 2016

I vår fjerde seriekamp skulle vi møte bunnlaget Teisen på en utslitt og humpete kunstgressbane på Bryn. På sine 3 første kamper hadde Teisen tapt samtlige og lå helt sist i tabellen med flest innsluppet mål. Kampen skulle vise å bli mye vanskeligere enn det vi allerede hadde spådd på forhånd. Spesielt på en fotballbane som var helt umulig å trille ballen på.

Første omgang ble blåst i gang og Teisen begynte å trille ballen i bakre firer. Det skulle ikke gå mer enn ett minutt av kampen før backen til Teisen spiller ballen feil mellom sin midtstopper og keeper. En våken Kenneth snapper opp ballen og tar med seg ballen på første berøring i fart, kommer innenfor sekstenmeteren og plasserer ballen med utside fot nederst i hjørnet for keeperen. Herlig start på kampen for vår del og det sto 0-1 til oss etter allerede ett minutt spill. Utover første omgang ble det ikke mye bra fotball av noen av lagene. Det ble veldig mye unøyaktighet i spillet vårt og samtlige av gutta spilte med høye skuldre. Til tross for mye unøyaktighet fra gutta, klarte de allikevel å skape 3-4 veldig gode sjanser, som vi burde og skulle ha scoret på men stillingen 0-1 holder seg helt ut når dommeren blåser av første omgang.

I pausen var det en litt frustrert Romsås-lag som gikk i garderoben. Selv med 0-1 ledelse var gutta skuffet for å ikke lede mer mot et svakt Teisen lag. Teisen skapte ingenting på egenhånd og de ble farlige kun når vi mistet ballen på egen banehalvdel ved å være knalltøffe i duellspillet sitt. Vi ble enige om starte andre omgang med å finne roen med ball i beina, bli enda tøffere i duellspillet vårt og prøve å være mer fokusert med pasningsvalgene våre ettersom det var nesten helt umulig å spille ballen langs bakken på Brynbanen.

I andre omgang gikk det ikke mange minutter før Teisen utlignet til 1-1. Målet kom av at Teisen gjorde nettopp det vi ble enige om å gjøre i garderoben. Etter en feilpasning på egen banehalvdel, vinner Teisen spilleren ballen og setter fart. Teisen spilleren tråkker ballen forbi samtlige Romsås spillere og etter 51 minutters spill klarte de å sette ballen bak vår keeper, Siavash. Etter at det stod 1-1 ble det skikkelig fotballtennis der begge lag scoret annenhver gang. Etter 61 minutters spill scoret vi et fint mål der Robbin får ballen i beina på høyrekanten. Uten å tenke seg om setter han fart mot venstrebacken til Teisen og kommer seg enkelt forbi, og uten noe problem setter Robbin ballen enkelt i mål bak keeperen til Teisen. 1-2 til Romsås. Men så igjen etter 75 minutters spill, nesten helt lik som den første scoringen, klarte en Teisen spiller å tråkke ballen forbi hele Romsås hvor han tilslutt enkelt plasserer ballen bak vår keeper. 2-2 og hele Teisen feiret scoringen som om de hadde vunnet kampen. Etter dette skjedde det noe i hodet på våre gutter. De skjønte at dersom de skulle vinne kampen måtte de bli enda tøffere i duellspillet og være mer nøyaktig i pasningsspillet sitt. Vi begynte å vinne flere og flere dueller. Siden vi begynte å behersket banen bedre og bedre kom vi til flere gode sjanser. På en corner i den 81 minutt kriger Lars ballen til seg innenfor femmeteren og dunker den over keeperen til Teisen. Vi hadde igjen snudd kampen til vår fordel og det sto nå 2-3 til oss. Teisen klarte aldri å våkne etter vår tredje scoring og virket veldig slitne. Rett før dommeren blåser av kampen vinner Kenneth ballen på midten. Han drar ballen innover på banen og slår en herlig pasninger fra midtbanen på innsiden av midtstopperen til Teisen. Deniz sniker seg på baksiden og kommer helt alene mot keeperen. Etter å ha lagt ballen til rette, prøver Deniz å plassere ballen bak Teisen keeperen som hadde kommet helt ut på sekstenmeteren. Keeperen redder ballen men gir retur. På returen gjør Deniz ingen feil og setter ballen rolig i et åpent mål. Dommeren blåser av kampen rett etter scoringen og vi vinner kampen 2-4 der gutta viser en fantastisk lagmoral ved å jobbe knallhardt for hverandre i 90 minutter. DEILIG SEIER!!!

Tusen takk til alle fra Romsås som hadde tatt turen til Brynbanen for å støtte gutta til seier!

KAMPFAKTA:
Teisen – Romsås, Bryn kunstgress
Sluttresultat: 2-4
Antall tilskuere: ca. 60

Spillermål for Romsås: Kenneth (1) 1 min, Robbin (1) 61 min, Lars (1) 81 min, Deniz (1) 90 min.
Spillermål for Teisen: 51 min, 75 min

Kort Romsås: Sam
Kort Teisen: 3

Forsvar: Soufian, Lars, Richard, Alex
Angrep: Robbin, Brigt, Kenneth
Innbytter: Stai, Mehdi (inn for Robbin), Milyon, Deniz (inn for Brigt), Jakub (inn for Dung, Alpay (inn for Alex).

Vår neste kamp er allerede i morgen tirsdag kl. 20:15, hjemme mot Oldenborg. VELKOMMEN!

Romsås vs Wam-Kam

Postet av A-laget (MSA) den 15. Apr 2016

Lørdag 16.04.16 kl. 15:00 Bjøråsen kunstgress.

Romsås møter Wam-Kam i sin tredje kamp for sesongen.
Vi håper mange kan stille opp og støtte gutta.

Vi vil også takke for støtte sist hjemme kamp, dere var magiske.

KFUM vs Romsås 12.04.16

Postet av A-laget (MSA) den 12. Apr 2016

KFUM VS ROMSÅS 20:15, SPILLES PÅ EKEBERG ARENA IKVELD

Romsås vs Fortuna

Postet av A-laget (MSA) den 6. Apr 2016

Da var sesongen endelig i gang. Etter en bra gjennomført sesongoppkjøring med flere gode treningskamper samt treningsleir i Tyrkia, var gutta supergira på å komme i gang med poengjakten. Onsdag var det duket opp for årets første seriekamp på hjemmebane mot Fortuna FK. Det var en småkaldt og tåkete kveld på Romsås, men når kroppen er full av adrenalin så var det ikke mye å klage over værforholdene.

Kampen startet best mulig for gjestene, og allerede etter 10 minutters spill hadde Fortuna scoret to ganger. Første målet til gjestene kom etter en markeringssvik. Fortuna fikk en frispark på utsiden av sekstenmeteren, istedenfor å slå ballen inn i feltet der alle Fortuna og våre spillere hadde samlet seg, spiller han ballen innover på banen til en medspiller som skyter ballen på direkten fra ca. 20 meter i lengste hjørnet for keeperen vår. Siavash var noe irritert etter kampen og mente at han ville tatt den dersom han hadde vært mer våken. Uansett, en fin mål av Fortuna. Andre målet til Fortuna kom etter en kontringsspill hvor vi mister ballen på ca. 22 meter i deres banehalvdel. Midtbanespilleren til Fortuna snapper opp ballen, slår spissen sin gjennom helt alene og scoringen er et faktum når det blir en duell mellom han og vår keeper uten noen form for press.
Etter scoringene til Fortuna kom vi mer og mer i kampen. Vår første mål kommer ved en corner. Kenneth slår en hard og glimrende corner rett foran keeperen til Fortuna, han klarer ikke å plukke ballen og etter mye klabb og babb på femmeteren, kriger vår muskelmann Robbin ballen inn i målet til 1-2. Vi hadde flere gode muligheter for å score minst ett mål til før pause men resultatet viser det samme når 45 minutter er spilt ferdig. Det var tydelig at lufta hadde gått ut av Fortuna. De virket slitne og tunge, og spillemessig hadde de ikke noe å komme med enn å slå langt mot spissene sine.

2. omgang starter gutta helt annerledes enn den første. Vi ble enige i garderoben om å jobbe knallhardt fra første minutt og vinne hver eneste duell dersom vi skulle ha muligheten til å score mot en hardtarbeidende Fortuna lag. Selv om det var til tider vanskelig for oss på sidelinjen å se hva som skjer på banen på grunn av tåken, virket det som gutta hadde stålkontroll på ballen og Fortunaspillerne i hver eneste duell. Med den innstillingen kom vi til flere 100 % sjanser. De fleste sjansene våre kom enten fra Richard sine sinnsyke innkast eller knallharde cornere/frispark fra Kenneth. Hver eneste av dem ble farlige for Fortuna, og keeperen til Fortuna ble nødt til å vise flere matchvinner redninger hvor både spillerne på banen, vi på benken og tilskuerne ble sjokkert over av. Men endelig i det 88. minutt klarte igjen vår muskelmann Robbin krige til seg ballen i feltet og scorer vårt andre mål for kvelden. Om gutta ikke hadde blod på tann allerede, så fikk de det i hvert fall på stillingen 2-2. Det skulle ikke gå mer enn 2 minutter før vi snur alt på hodet og scorer vårt tredje mål for kvelden. Dung spiller Kenneth glimrende gjennom. Kenneth kommer helt alene mot keeper og gjør ingen feil, setter ballen iskald over keeperen og i mål. FANTASTISK SCORING OG JUBEL FRA ALLE PÅ ROMSÅS!!! Dommeren informerte om at han hadde lagt til 5 minutter ekstra på grunn av diverse skader og bytter. Med stillingen 3-2 til oss ble Fortuna nødt til å løfte laget sitt og de fortsatte i samme stil som de gjorde gjennom hele kampen. De begynte å slå langt på sine tunge og hardtarbeidende spisser. Etter mye duellspill og kjemping i siste minuttene fikk Fortuna-spissen en heldig ball rett i beina. Uten å tenke seg om, drar han ballen over til venstrefoten og setter ballen rolig i den lengste hjørnet. Rett etter avspark blåste dommeren av kampen. Dermed endte kampen 3-3 og det ble poengdeling i vår første seriekamp.

Tusen takk til alle som tok seg tid og kom for å heie på gutta våre!

Angrep: Robbin, Deniz, Kenneth
Innbytter: Alpay, Stai, Alex (inn for Rohed), Mehdi (inn for Deniz), Dung (inn for Choukri), Soufian (inn for Saman)

Neste kamp: Tirsdag 12. april kl. 20:15, borte mot KFUM 2 på KFUM Arena. VELKOMMEN!