Takk for samarbeidet, Shahbaz!

Postet av Romsås IL - Fotball den 3. Nov 2017

Shahbaz Ahmad har hatt hovedansvaret for A-laget de siste 3 sesongene. Det har vært 3 år med opp og nedturer, der fjorårets 3. plass var kronen på verket og en meget sterk prestasjon! Årets sesong startet like godt men siste del av sesongen har vært preget av at spillere har forsvunnet og at vi har en liten stall. Vi vet fortsatt i skrivende stund ikke om vi rykker ned eller blir i 4. divisjon neste år. 

Det er ikke enkelt å drive ett a-lag med sterkt begrensede ressurser, samtidig som spillere forsvinner til mer lukrative avtaler i andre klubber. Til tross for dette har Shahbaz fått mye ut av gruppa og det skal han ha stor respekt for!

Gruppa har hatt en oppsummering av sesongen sammen med Shahbaz og etter en totalvurdering sett over alle 3 sesongene, har vi valgt å ikke forlenge samarbeidet denne gang.   

Vel vitende om at det fort skapes rykter rundt ett trenerskifte, vil vi presisere at Shahbaz var på utgående kontrakt og at det på ingen måte foreligger noe dramatikk bak avgjørelsen. Vi håper vi skilles på gode termer. Vi håper faktisk å se Shahbaz i ett mulig 7'er lag til neste år!

Takk for samarbeidet for denne gang, Shahbaz! 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.