Henstilling til publikum!

Postet av Romsås IL - Fotball den 1. Sep 2020

Fotballen har begynt å rulle og vi ser at dette engasjerer mange! Det er i utgangspunktet veldig gledelig at så mange møter opp på våre hjemmekamper om dagen, på alle alderstrinn. Dessverre er ikke situasjonen normal - selv om det er lett å la seg rive med og glemme korona og pandemi en liten stund.


Vi minner om at vi som lokalsamfunn og samfunn generelt, er veldig sårbare om noen skulle bli syke. Vi får lov til å trene og spille kamper om dagen - under forutsetning av at vi følger egne definerte koronaregler. Disse krever blant annet at alle tilskuere - også de innenfor egen familie og husstand skal ha minst en meters avstand til hverandre og de skal holde seg på en side av banen. Alle skal skrive seg opp i en smitteprotokoll, dersom noen skulle vise seg å bli syke ila 10 dager slik at man kan spore opp de som var tilstede.


Dette er ikke et valg dere har som tilskuere - men en forutsetning for at vi skal kunne drive aktivitet. Vi ber alle om å respektere dette og etterleve de henvisninger man får fra kampverter, dommere og klubbens representanter. Krets og myndigheter ønsker i utgangspunktet så få tilskuere tilstede som mulig for å kontrollere smittesituasjonen. Spill på lag og vi kan forhåpentligvis gjennomføre sesongen! 


Takk for hjelpen og støtten!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.