Årlig møte fotballgruppa

Postet av Romsås IL - Fotball den 24. Feb 2021

Fotballgruppa avholder sitt årlige informasjonsmøte, onsdag 10. mars kl 18.30. Årsrapport, regnskap og link til Teams-møtet følger under. Vel møtt!


ÅRSRAPPORT FOR fotball 2020.pdf

REGNSKAP 2020 M BUDSJETT - fotball.pdf

________________________________________________________________________________ 

Microsoft Teams-møte 

Bli med på PC-en eller mobilappen 

Klikk her for å bli med i møtet 

Finn ut mer | Møtealternativer 

________________________________________________________________________________ 

 


0 Kommentar

Romsås jentene bemerker seg!

Postet av Romsås IL - Fotball den 16. Feb 2021

Det ble nylig arrangert rekrutteringsdommerkurs for jenter, i regi av Oslo fotballkrets.

Av 21 deltagere, var hele 10 fra Romsås! Vi er stolte av dere!0 Kommentar

Bli med og støtt TV-aksjonen!

Postet av Romsås IL - Fotball den 13. Okt 2020

Bli med og støtt årets TV aksjon for å bekjempe plast i havet! Støtt opp om dette livsviktige prosjektet, enten gjennom vår virtuelle bøsse, eller via TV-aksjonen direkte. Det viktigste er å bidra! https://www.spleis.no/project/138842


0 Kommentar

Blimed og støtt TV-aksjonen!

Postet av Romsås IL - Fotball den 13. Okt 2020

Bli med og støtt årets TV aksjon for å bekjemmpe plast i havet! Støtt opp om dette livsviktige prosjektet, enten gjennom vår virtuelle bøsse, eller via TV-aksjonen direkte. Det viktigste er å bidra! https://www.spleis.no/project/138842


0 Kommentar

Henstilling til publikum!

Postet av Romsås IL - Fotball den 1. Sep 2020

Fotballen har begynt å rulle og vi ser at dette engasjerer mange! Det er i utgangspunktet veldig gledelig at så mange møter opp på våre hjemmekamper om dagen, på alle alderstrinn. Dessverre er ikke situasjonen normal - selv om det er lett å la seg rive med og glemme korona og pandemi en liten stund.


Vi minner om at vi som lokalsamfunn og samfunn generelt, er veldig sårbare om noen skulle bli syke. Vi får lov til å trene og spille kamper om dagen - under forutsetning av at vi følger egne definerte koronaregler. Disse krever blant annet at alle tilskuere - også de innenfor egen familie og husstand skal ha minst en meters avstand til hverandre og de skal holde seg på en side av banen. Alle skal skrive seg opp i en smitteprotokoll, dersom noen skulle vise seg å bli syke ila 10 dager slik at man kan spore opp de som var tilstede.


Dette er ikke et valg dere har som tilskuere - men en forutsetning for at vi skal kunne drive aktivitet. Vi ber alle om å respektere dette og etterleve de henvisninger man får fra kampverter, dommere og klubbens representanter. Krets og myndigheter ønsker i utgangspunktet så få tilskuere tilstede som mulig for å kontrollere smittesituasjonen. Spill på lag og vi kan forhåpentligvis gjennomføre sesongen! 


Takk for hjelpen og støtten!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline