Aktivitetsavgift 2017

Postet av Romsås IL - Fotball den 14. Des 2016

Fakturaer blir sendt ut pr. epost i januar og vil ha forfall innen utgangen av januar.

Har du ny/byttet epost-adresse oppdater oss, så du unngår purring fordi du ikke har fått faktura.

HUSK å bruke KIDnummer ved betaling.

Skal du / barnet ditt ikke være med lenger, HUSK å melde ut skriftlig INNEN forfall.

Utestående beløp etter forfall vil bli videresendt til Lindorff for purring.
Siste frist for overgang amatørfotball

Postet av Romsås IL - Fotball den 30. Aug 2016

Siste frist for overganger i amatørfotballen har de siste sesonger alltid vært den 10.september.

Da 10.september i år faller på en lørdag er fristen besluttet flyttet til mandag 12.september.

NYåpning av Humleby kgb

Postet av Romsås IL - Fotball den 30. Aug 2016

Hei, Humleby kgb blir offisielt åpnet igjen 1. september kl. 18.00 !

Program:

1. Kl. 17.00-17.45 fotballkamp G08 Romsås 2 - Klemetsrud 3
2. Kl.18.00 Velkommen v/representant for Romsås IL – Kjell Kristiansen
3. Bymiljøetaten i Oslo kommune ved Siv Rønneberg
4. Innlegg fra representant for Oslo Fotballkrets - Marius Moursund
5. Overlevering av rehabiliteringsresultatet v/Byråd for kultur, idrett og frivillighet - Rina Mariann Hansen - Oslo Kommune
6. Fotballkamp G08 Romsås 1 - Grei 6

Det blir servert kaffe og kake etter åpningen.


Humleby kunstgressbane ble lagt om fra lekeområde til kunstgressbane i 2003. Banen er en 7’er bane med størrelse 41x63 meter.

Etter intens bruk i 14 år hvorav de siste 3-4 årene var kunstgresset utslitt, og det var behov for å bytte det i et nytt kunstgressdekke.


Hva som nå er gjort:
Det utslitte kunstgresset og paden ble fjernet, og øverste del av bærelaget, samt finavretting er erstattet med nye masser. Det ble lagt nytt kunstgress type JUTA Master 60/180 fra Jutagrass. Asfalt og kantstein er erstattet der hvor dette har vist seg nødvendig. Det er monter nye ballfangernett langs hele søndre side og foran klubbhuset på østre side. Det er også montert nytt ballfangernett med tilhørende stolper og avstivere på vestre side. Det er montert kjøreport i sørvestre hjørne av banen. Gjerdet er behold, men reparert der hvor dette har vært nødvendig. Det er montert kjøreport i sørvestre hjørne av banen.


Alle kummer er slamsugd og samledrensledningene og utløp er spylt.


Et unikt anlegg: Humleby kgb er den første banen i Norge med denne type gresset (JUTA Master 60/180) – Dette er et kunstgress av høy kvalitet, med utbredt bruk i Europa.

Minimerke/Teknikkmerke

Postet av Romsås IL - Fotball den 15. Jun 2016

Merkeprøve lørdag 18. juni avholdes på Bjøråsen.

Frivillige/lagledere møter opp 13:00 for forberedelser.
Deltakere møter opp 13:30.

Dette er planlagt å vare ca. 1 time.
Eat Move Sleep

Postet av Romsås IL - Fotball den 1. Jun 2016

 • EAT MOVE SLEEP setter fokus på helheten i det som skaper god helse
  Mobiltilpasset visning/åpne nettleser

  Kjære fotballeder / fotballtrener / fotballforelder

  Vi i Norges Fotballforbund har noe svært viktig å fortelle deg. Noe som handler om barna dine og nasjonen din.
  Den norske folkehelsa står overfor betydelige utfordringer. Vi spiser for usunt,
vi er for lite aktive og vi sover for lite. Livsstilssykdommer som diabetes, høyt blodtrykk og hjerte- og karsykdommer rammer stadig flere. Og dagens unge kan bli den første generasjon noensinne til å leve kortere enn sine foreldre. Dette kan ikke vi som Norges største særidrettsforbund sitte stille og se på.

  Ikke bare har vi som en stor aktør et stort ansvar for å bidra til positive endringer i samfunnet. Vi har også en stor mulighet til å få dette til ved hjelp av våre 375 000 aktive og 130 000 frivillige medlemmer – og ikke minst ved hjelp av alle dere dyktige trenere og engasjerte foreldre der ute som har en stor påvirkningskraft på barna.
  Dette er bakgrunnen for at vi nå i samarbeid med deg, resten av fotball-Norge og vår hovedsponsor BAMA ønsker å gjennomføre en nasjonal dugnad for den norske folkehelsa!

  Gjennom prosjektet EAT MOVE SLEEP setter vi fokus på helheten i det som skaper god helse, glede og prestasjoner for oss mennesker – nemlig kombinasjonen av et sunt kosthold, fysisk aktivitet og nok søvn. Hver for seg er de viktige, sammen er de
 nøkkelen til positiv forandring.

  Grunntanken er å inspirere til at små valg i hverdagen utgjør store forskjeller gjennom et langt liv. Av erfaring vet vi at det barn lærer i ung alder, tar de med seg videre i livet. Derfor er kanskje den viktigste fellesinvesteringen vi gjør som samfunn å bidra til å inspirere barn og unge til gode vaner når det gjelder kosthold, fysisk aktivitet og søvn.
  EAT

  Sunn hverdagsmat og et variert kosthold gir et godt grunnlag for god helse, og bidrar til at man får i seg næringsstoffene man trenger. Det anbefales mye grønnsaker, frukt og bær, grove kornprodukter og fisk, og begrensede mengder bearbeidet kjøtt, rødt kjøtt, salt og sukker.

  MOVE

  Det anbefales at barn og unge bør ha minimum 60 minutter fysisk aktivitet hver dag, alternativt fordelt utover uken. Aktiviteten bør være variert og intensiteten både moderat og hard.

  SLEEP

  Nok søvn og god nok søvn er utrolig viktig for helsa vår, både fysisk og mentalt. Når vi sover, reparerer nemlig kroppen seg selv. Hva som er tilstrekkelig varighet av søvn varierer fra person til person. Søvneksperter anbefaler imidlertid at barn fra 6–13 år bør sove 9–11 timer, mens ungdom fra 14–17 år bør sove 8–10 timer og 18 år og oppover bør sove 7–9 timer.

  Så, hvorfor har nettopp du mottatt dette brevet?
  Vi oppfordrer akkurat deg til å dele informasjonen fra dette brevet med dine spillere, barn og klubben forøvrig. I tillegg håper vi at du vil bidra med å inspirere barn til å spise sunt,
 til å være mye i fysisk aktivitet og til å sove nok.

  Se mer informasjon om EAT MOVE SLEEP på www.facebook.com/eatmovesleepNO
  På denne Facebook-siden finner du inspirerende tips som hjelper deg på rett vei enten du er fotballeder, fotballtrener, fotballforelder eller ung fotballspiller.
  Jeg håper du ønsker å bli med på Norges viktigste dugnad!

  For mer informasjon om prosjektet, se eatmovesleep.no eller fotball.no. Har du eventuelle spørsmål, kontakt mari.haugli@fotball.no
  Med vennlig hilsen
  Sportsavdelingen i NFF

  Terje Svendsen
  Copyright © 2016 Norges Fotballforbund, Alle rettigheter.