Bli med og støtt TV-aksjonen!

Postet av Romsås IL - Fotball den 13. Okt 2020

Bli med og støtt årets TV aksjon for å bekjempe plast i havet! Støtt opp om dette livsviktige prosjektet, enten gjennom vår virtuelle bøsse, eller via TV-aksjonen direkte. Det viktigste er å bidra! https://www.spleis.no/project/138842
Blimed og støtt TV-aksjonen!

Postet av Romsås IL - Fotball den 13. Okt 2020

Bli med og støtt årets TV aksjon for å bekjemmpe plast i havet! Støtt opp om dette livsviktige prosjektet, enten gjennom vår virtuelle bøsse, eller via TV-aksjonen direkte. Det viktigste er å bidra! https://www.spleis.no/project/138842
Henstilling til publikum!

Postet av Romsås IL - Fotball den 1. Sep 2020

Fotballen har begynt å rulle og vi ser at dette engasjerer mange! Det er i utgangspunktet veldig gledelig at så mange møter opp på våre hjemmekamper om dagen, på alle alderstrinn. Dessverre er ikke situasjonen normal - selv om det er lett å la seg rive med og glemme korona og pandemi en liten stund.


Vi minner om at vi som lokalsamfunn og samfunn generelt, er veldig sårbare om noen skulle bli syke. Vi får lov til å trene og spille kamper om dagen - under forutsetning av at vi følger egne definerte koronaregler. Disse krever blant annet at alle tilskuere - også de innenfor egen familie og husstand skal ha minst en meters avstand til hverandre og de skal holde seg på en side av banen. Alle skal skrive seg opp i en smitteprotokoll, dersom noen skulle vise seg å bli syke ila 10 dager slik at man kan spore opp de som var tilstede.


Dette er ikke et valg dere har som tilskuere - men en forutsetning for at vi skal kunne drive aktivitet. Vi ber alle om å respektere dette og etterleve de henvisninger man får fra kampverter, dommere og klubbens representanter. Krets og myndigheter ønsker i utgangspunktet så få tilskuere tilstede som mulig for å kontrollere smittesituasjonen. Spill på lag og vi kan forhåpentligvis gjennomføre sesongen! 


Takk for hjelpen og støtten!
Åpen dag på Humleby

Postet av Romsås IL - Fotball den 16. Aug 2020


Idrettsglede!

Søndag arrangerte vi åpen dag for alle nye som ønsket å prøve seg på fotball. Arrangementet gikk over all forventning og tett opptil 40 nye gutter og jenter registrerte seg! 
Allerede førstkommende onsdag, vil skolestarterne få sin første treningsøkt - og vi tror de gleder seg like mye som oss!


Mange tok turen innom Humleby denne dagen, der både representanter fra vårt Jenter 15 lag og Menn A-lag var til stede og ikke minst Joshua King som stortrivdes i høstsola!


Vi ønsker også rette en stor takk til både Kiwi og Joker for å stille med frukt og giveaways! Det var stor stas for barna!
Ikke minst til alle som møtte opp og gjorde denne dagen til en flott idrettsdag!

For de som ikke kunne komme denne flotte søndagen, er det ikke for sent! Møt gjerne opp på trening onsdag kl 17.00 på Humleby, eller ta kontakt for mer informasjon!

Jenter: Gro Smeland: 944 99 076 /grosmeland@hotmail.com
Gutter: Adnan Naeem, 995 11 016 /abi78@hotmail.com
Årlig møte fotballgruppa

Postet av Romsås IL - Fotball den 2. Mar 2020Fotballgruppa avholder sitt årlige møte, tirsdag 10.3 kl 19.00 på Humleby


Vel møtt!

Årsrapport 2019.pdf